Продавець Інтернет-магазин Elektromax розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1227 відгуків
+380 (50) 718-34-61
+380 (98) 810-82-49

Розстрочка на 4 міс. від 1000 грн до 50 000 грн

Розстрочка на 4 міс. від 1000 грн до 50 000 грн

Купити в розстрочку

 

Якщо Ви бажаєте придбати в кредит товар, що сподобався, то ми можемо запропонувати одні з найвигідніших умов в мережі. Коли сподобалася дуже крута річ, а коштів на її придбання явно не вистачає, ми допомагаємо здійснювати мрії наших клієнтів. Не відкладайте покупку в невідоме майбутнє і не втрачайте хороший шанс обзавестися обновкою прямо зараз.

 

Чому так вигідно купити в кредит товари ELEKTROMAX

 

Наш магазин тісно співпрацює з Альфа-банком і тому тут Ви отримаєте найкомфортніші умови кредитування. Тільки погляньте на основні переваги:

 

- 0% переплат;

- кредитування будь-яких товарів від 1000 до 50 000 гривень;

- розстрочка на 4 платежі;

- оформлення без довідки про доходи та поручителів;

- оформлення не виходячи з дому.

 

Так, все саме так – немає більше потреби робити зайві рухи, на ходу заповнювати анкети та заявки, а також стояти в чергах. Тепер Ви можете абсолютно спокійно і в комфортних умовах купити річ у розстрочку, перебуваючи у себе вдома. Для цього достатньо заповнити спеціальну форму на купівлю товару в кредит та зробити перший платіж.

 

Більше того, взяти в кредит товар з інтернету набагато дешевше, ніж те ж саме зробити «оффлайн» магазині, адже тут мінімізовані витрати банку на оформлення всіх необхідних документів і Вам не доведеться переплачувати зайві збори та додаткові відсотки.

 

Здійснюючи покупку в розстрочку on-line Ви економите свій особистий час і гроші

 

Ми живемо в цифрову епоху, вже багато хто не уявляє своє життя без гаджетів, технології тісно увійшли у наш буденний світ і давно зрозуміло, що потрібно крокувати в ногу з часом, не відстаючи від ритму сучасного життя. Мільйони людей, по всьому світу, відчули переваги оплати частинами за покупки в інтернеті.

 

Що може бути краще, ніж отримати бажане буквально зараз, а оплату здійснювати невеликими платежами?

 

Не варто відкладати мрію на потім, насолоджуйтеся цим часом, придбайте все про що Ви так мріяли і отримуйте улюблені речі зараз, витративши мінімум грошей одноразово. Для цього заповніть форму заявки Розстрочка чи Кредит, потім з вами зв'яжеться представник Альфа-банку, для уточнення деталей (стандартні питання при оформленні кредиту) і зробивши перший внесок Ви отримаєте своє замовлення.

 

Додатково, Ви можете дізнатися подробиці про купівлю товарів у розстрочку, зв'язавшись з нашим менеджером по кожному з контактів на цій сторінці.

Інші статті
  • Як вибрати масажер простати ?
    Як вибрати масажер простати ?
    Масажер з вигнутою головкою точно визначає точку «Р» (простату). Він м'яко вібрує і приємний до тіла. Розширення у ручки контролює проникнення. А ребриста поверхня додатково стимулює анальні стінки. Деякі моделі оснащені точкової стимуляцією мошонки.
    Повна версія статті
  • Подарунки
    Подарунки
    Про ця вічна дилема - що подарувати??? Але не просто подарувати, а залишитися при цьому оригінальним. І залишити після себе і свого подарунка самі незабутні відчуття...
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Маріна
Інтернет-магазин Elektromax
+380 (50) 718-34-61
МТС
+380 (98) 810-82-49
Киевстар
ул.Ларисы Руденко 6а, Київ, Україна
Мапа

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner